donderdag 16 december 2010

Lani en Lesi bij Ojang Asie.

Hallo, daar ben ik weer met een kort bericht. De internet verbinding in dit Internetcafe is heel erg sloom.

Iedereen in Nederland krijgt de hartelijke groeten van Ojang Asie.

De vriendjes van twee jaar gelden Inta en Mounir zijn helaas verhuisd. Maar daarvoor heben wij nieuwe vriendjes gemaakt in de desa dat zijn Tommy, Inda, Role en nog een paar anderen maar de namen ben ik weer vergeten. Elke dag komen zij bij ons op de veranda tekenen en voetballen, dan deelt Inalesia snoepjes en koekjes uit aan de kinderen.

Ojeetje wij hebben al twee dagen geen electriciteit, er is een heel hevig regenbui en windstorm geweest veel bomen en huizen zijn omgewaaid in de omgeving.

Elke dag eten wij met Ojang op de veranda, het gaat met de dag beter en zij vindt ons helmaal niet druk (mijn papa gelooft er helemaal niets van). Gisteren hebben wij nasi kunning, sambal boontjes, ketimoen, telur en sambal tempe gegeeeten, heerlijk...... en natuurlijke met een mango juice.

Helaas moeten wij morgen afscheid nemen van Ojang, dan zal wij onze reis vervolgen naar Bali.

De foto's zullen wij op Bali uploaden, nog even geduld.

p.s. bedankt voor de leuke berichtjes van jullie ! !

xxx Lani en Lesi

4 opmerkingen:

  1. Lieve Lani en Lesi,
    Pake heeft nu ook vakantie, maar er ligt hier veel sneeuw en het is koud. Als jullie op Bali zijn kunnen we weer skypen. Pake heeft nog geprobeerd om naar Java te bellen,maar dit lukte helaas niet.
    Veel liefs en kusjes
    Pake

    Doen jullie Emile de groeten van Pake en vraag hem maar of jullie een mooi schilderij mogen maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo lieve Lani & Lesi,
    wat fijn dat jullie ojang Asi weer hebben bezocht en wat spannend allemaal dat jullie geen electriciteit hadden! Was zeker heel erg donker ;-) Vond oma Augi zeker ook eng of niet? Jullie vast niet heh? We kijken weer uit naar jullie volgende verhaaltjes. Hier sneeuwt het alweeeer en vandaag was het over -6,5 graden! Zo koud, gelukkig hebben we dikke jassen en handschoenen en sjaals om. Wel wat anders dan jullie daar met 30graden in de heerlijke zon. Geniet er nog lekker van!
    dikke polokus van oma Sally & opa Lex

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Lesi en Lani.
    Pake was erg blij om de stem van Lani te horen (en natuurlijk die van oma), de volgende keer Lesi!!!
    Zoals jullie uit het berichtje van oma Sally hebben kunnen lezen is het hier koud!!! Zeg maar tegen papa dat het morgen AJAX-Feyenoord is. Mena is nu met Dewi met de trein naar Noord-Thailand. Pake mist jullie wel hoor, maar nog "even" genieten van de zon en dan weer thuis in de kou!!! Pake gaat deze week naar oer Pake en oer Beppe in Drachten en ook nog even naar Roelof en Heleen in Smalle EE.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve meisjes,

    Goh wat leuk dat jullie weer nieuwe vriendjes hebben gekregen. Ik ken ze niet, en misschien ook wel, dat ik ze op de foto heb genomen! Waren de kinderen van tante Wakina, oom Isnaini en oom Payman ook bij jullie?

    Ach, twee dagen geen electriciteit? Geen tv kunnen kijken? En geen laptop aan? Maar gelukkig kon papa wel koken, met butagas.

    Alles goed met oyang Asyah?

    Heeft oma Augi ook genoten van oma's huis en de omgeving waarin oyang woont?

    Hier is het weer nog steeds erg wit en erg mooi. De wegen zijn goed begaanbaar, maar Schiphol is nog steeds dicht. Dus moeten jullie maar naar Eelde vliegen .. hahahaha....

    Geniet nog lekker op Bali. Zeg tegen papa om geen bommetjes meer te maken (moeten ze weer het zwembad vullen .. pfff). En veel banen zwemmen hè, dan worden jullie net zo goed als Naomi Kromowidojo.

    Liefs knuffels kusjes van tante Roos & ome Jacob

    BeantwoordenVerwijderen